Vrijdag 16 mei

Zo weer een dag erop. Ik zit achter een publieke PC dus ik houd het kort.*En dus geen foto’s 🙁
Nog eventje mooi weer hier, dus lekker gebeachvolleybalt. Los is niet in elke taal hetzelfde blijkbaar 😉 De hele dag college van een Noorse professor die ons alles heeft bijgebracht over modellen voor het veranderen van de intrinsieke en extrinsieke motivatie. Helaas was een groot deel gesneden koek. De man was erg sympathiek en empathisch voor ons lijden (vrijdagmiddag, mooi weer) dus liet hij ons vroeg gaan. Hij vond mij vooral lastig denk ik wnat op de vraag die ik stelde kon hij geen antwoord geven. Raar, het was immers zijn eigen onderzoek. Schijnbaar is er een positieve correlatie tussen sociale steun voor tennis motivatie maar een negatieve voor tennis uitvoering.(-0,05). Hij kon het niet uitléggen (met model was het voor jullie een stuk duidelijker geweest denk ik) maar hij zei wel dat hij de laatste beter weg had kunnen laten omdat hij insignificant was. Dan had hij het zichzelf een stuk makkelijker gemaakt.

Anyways. Vanavond weer vroeg op bed want morgen weer college. Jazeker, college op zaterdag. Het heet niet voor niets Intensive Programme. Dab zullen ze het waarmaken ook die Denen.

Bedacht me net dat ik nog gen woord deens heb geleerd. Maar mn latijnse talen gaan met sprongen vooruit. Dan sprkeen die denen toch te goed engels.

Slaap zacht en tot morgen.

Degenen die dit weekend gaan knallen (Enschede, Kruiningen) zet hem op!

1 thought on “Vrijdag 16 mei

  1. dag leave jacob
    We zijn hier bij Emile en hebben jouw website gelezen. Heit bedankt je uitvoerig voor het berichtje op de vroege zaterdag morgen, uitslapen is er dan niet meer bij moppert hij terwijl hij de krant lag te lezen in bed. :)Mams was al druk aan het werk. vanavond eten we bij Emile, hij kookt een heerlijk recept uit het kookboek van Fokke en Sukke.Morgenochtend weer vroeg opstaan( 7.00 aanwezig zijn in Leeuwarden) en morgenmiddag naar de verjaardag van Oom Durk. Zo is ons weekend weer goed gevuld. Ons computer doet het op dit moment even niet zodat we je thuis niet kunnen lezen.Emile moet eerst weer thuis komen om zijn kunsten te vertonen.Goed om te lezen dat je het naar je zin hebt, het eten is klaar dus datbetekent dat ik moet stoppen. Veel plezier nog en anders sturen we je wel een Smsje. Dikke tut heit, Emile en mem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *