This is how we roll on the weekend

Zondagavond, kapottttt.
Een dagje vrij/ een dagje hard werken. Vanochtend lekker gebruncht (Deens=overal komkommer op, of chocopasta met banaan) en daarna op de fiets. Heerlijk weer, prachtige omgeving en geen meter vlak, Weer eens wat anders.
Af-en-toe de weg vragen maar uiteindelijk op de verschillende plaatsen van bestemming(Svendborg en weer terug naar Odense) terecht komen. De zee gezien en hop weer terug. Daarna knallen met het lopen (misschien iets te, achilles speelt op) maar het was een welkome positieve afwisseling van de slechte trainingsdagen van afgelopen week.

En dinnertime! We hebben een keukentje ontdekt met koelkast en een magnetron en na gisteren pita-s (op z’n deens) te hebben gegeten was het vandaag de beurt aan tortillas. Het deense recept is dat je de broodjes of tortillas warm maakt en ze daarna volpropt met groentes (paprika,sla,tomaat, mais enz) en vlees (kip en ham). Men bedekke het met wat saus (knoflookdressing, salsasaus of curryketchup in mijn geval) en daarna proppen. Erg veel en stiekum erg vullend.

Gisteravond even de stad in geweest. Was wel gezellig maar weer vroeg terug omdat er wel getraind moest worden. Offers brengen hoort erbij zeggen ze dan.

Zometeen maar lekker naar bed want morgen moeten de hersencellen weer aan het werk. Een hoop lectures en ergens deze week moet ik mijn presentatie ook nog voorbereiden. Jullie horen er meer van.

J.

Ps: Jochem; Watskeburt?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *