How about the news…

Er is nieuws!

De medische mallemolen heeft een verrassende wending gegeven aan de verhaallijn.

Na een MRI in het Martini ziekenhuis, kwam in de loop van vorige week de uitslag. Staand in Jumbo, waardoor zitten geen optie was, vertelde Sportarts Stijn de Bruijn van het SMA Noord me dat er geen breuk (meer) zit op de plek van de stressfractuur.

Crowd goes wild

Maaaaarrrrrrrr, waarom heb ik dan pijn?

10 jaar geleden brak ik de 2e teen in mijn linkervoet. Daar ben ik te vroeg en te veel weer mee gaan lopen. Deels eigen keus, deels omdat een gebroken teen aanstellerij is als je bij de Mariniers zit. Die teen is grotendeels immobiel, heeft een verdikt bot en, bleek uit de MRI, is grotendeels zonder kraakbeen.

Nou en

Positief: ik kan niets ( nog meer) kapotmaken. Bot op bot doet pijn, en heeft er waarschijnlijk toe geleid dat ik iets anders ben gaan lopen, waardoor mijn voet anders werd belast, waardoor plekken in mijn middenvoet pijn gingen doen.

Samen met fysio Dannie van Fysiosportief en Henk Jager van Sportpodologie Henk Jager gaan we op zoek naar een manier om mijn loopstijl aan te passen zodat ik toch alles eruit kan halen.

Dus?

Keep calm

Ik houd jullie op de hoogte!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *