Seizoen 2011!

Een kleine vooruitblik op het komende seizoen. Want dat staat alweer op stel en sprong! De winternevel is weer afgeschud, het harde trainen is weer begonnnen!

2011 is een jaar in het teken van slechts 1 ding: kwalificatie Ironman Hawaii. Daarvoor moet (bijna) alles wijken. Naast een meer dan full-time baan blijft er ook vrij weinig over. De studie staat on hold en de training is in volle gang. Net echt dus. De datum dat het moet gebeuren: 24 juli; Ironman Germany in Frankfurt. Tevens EK.

In het najaar waren er wat rugproblemen. Een steeds terugkerend item, dat ik redelijk achter me heb gelaten. Afgelopen 6 weken zijn de trainingen weer zoals een brave triathleet dat graag heeft. Veel en op de juiste intensiteit. Want wat elke lange-afstandtriathleet weet sis ook op mij van toepassing; het is balanceren over een heel dun koord.

Komend weekend is de traditionele ouverture weer: Run-Bike-Run Ter Idzard. De beentjes strekken zonder al teveel verwachtingen. Een lekkere training waarbij ik na een paar kilometer ongetwijfeld weer af ga vragen wat ik in atheus naam aan het doen ben. Duathlon; blegh!!
Maar we doen het toch maar weer mooi. Elk jaar. Altijd gezellig om iedereen weer te zien en Frieser dan het kleine Ter Idzard zal het ook niet gauw worden.

De week daarna gaan wéér los. Zaterdag staat de tourversie van de Ronde van Drenthe op het program, inclusief VAM-berg en zondag wordt er gezwemt en gelopen bij de Runnersworld Zwemloop.

Alle genoemde wedstrijden zijn erg leuk ÉN hebben nog ruimte voor inschrijvingen, dus schroom niet en hop inschrijven maar. Ies mooi. Dus.

De rest van het programma staat op mijn Agenda pagina. Maar ik zal er zeker nog op terugkomen in mijn verslagen van de komende wedstrijden.

PBD is weer los, komt dat zien 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *