Update

Voor diegenen die het zich afvroegen: 4 mei zit in de pijpleiding. Ik wil het verhaal best vertellen, maar ik zit te wachten op de foto’s die opgestuurd zouden worden. Vooralsnog, helaas nog niks.Maar het was heel mooi 😛

Ondetussen ben ik vertrokken naar Odense! Ik zit nu achter de laptop van 1 van mijn medestuudjes op een mooi pittoresk campusje in Denemarken. Gisteren zijn we na een reis van 6 uur aangekomen. Helaas om te ontdekken dat de beloofde maaltijd niet aanwezig was.

De auto (geritseld via mijn broer, Bedankt Reims!)

Hier een kiekje van het drietal tijdens de lunch, ergens in Duitsland

We slapen niet op de Universiteit, maar op de campus van de Dalum Landbouwdingesschool.Deze heeft een frappant beeld ter verwelkoming staan.
De dames vlogen er op af, dat spreekt vanzelf
:O

Zoals ik al zei; pittoresk

Het gebrek aan eten hebben we opgelost met een bezoek aan de nabijliggende Pizaria. Deze keek vreemd op toen hij een manneje of 20 binnen zag komen op een maandagavond.

Op de foto Marianne en Nicole, mijn reispartners en Steen,mijn grote Deense vriend, die ons onder zijn “hoede” heeft genomen. Steen, ur a good man 😛

Zo da’s wel weer genoeg. Nog even een fotootje van onze collegzaal, i.e de plek waar ik véééél tijd doorbreng.

Rest mij niets anders dan te zeggen dat het heeeeel interessant is, dat het een mooi land is, dat het heel interessant is om mensen uit 13 landen te ontmoeten die allemaal in een soortgelijk vak zitten. Denen zijn trouwens raar, ze zijn onverstaanbaar,hebben geen normaal eten, invoegstroken kennen ze al helemaal niet, euro’s ook niet (ik wil die euro ook niet, maar omrekenen zit niet meer in het takenpakket zakmazegguh).

Vandaag 2 keer getraind (tot wenkbrouwfronsing van alle andere studenten) en de fiets is weer zo’n beetje zoals ik hem wil (na helemaal uit elkaar te zijn gegaan voor de reis).

Morgen weer een pittig dagje. Het si mijn bedoeling om naast de randverschijnselen ook wat te vertellen over de behandelde stof in de komende weken. We shall see.

Tot slot; vrouwtje ik mis je…. Dikke kus voor jou en Nina!

1 thought on “Update

  1. Wij (=Nina en Suus) missen jou ook heel erg. Fijn dat het leuk is, geniet ervan, voor je het weet moet je weer mijn voeten masseren. Nina heeft er niet meer zoveel zin in :). Have fun lieverd, goed je best doen. Love you

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *