Trainingslog 23&24 februari

Het was de bedoeling (zoals aangekondigd) om de halve marathon van Langezwaag te lopen. Ik heb er toch maar vanaf gezien. Ik had sinds de woensdag training last van mijn achillespees, en een halve marathon is geen peulenschil.

In plaats daarvan een voorzichtige duurloop gedaan (1u40) die mijn vermoeden bevestigde. Voorzichtig! Ik begin toch nog wijzer te worden op mijn oude dag. Het is heel belangrijk om naar je lichaam te luisteren en af-en-toe een verstandige beslissing te nemen. Er komt wel weer een volgend testmoment, en uiteindelijk gaat het maar om 1 ding; augustus!

Zondag heerlijk gefietst. Samen met de familie Moes, Jochem en de verloren zoon Edo 4 uurtjes door het Drents-Fries-Groningse landschap getrapt. Niet verrot, er niet zat van zijn na 3 uur maar je goed voelen. Zelfs nog even over de knie bij een elite renner op het viaduct bij Hoogkerk. Life is goooooood.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *