Volop in training


De stand van zaken:
Nek: 90%. Af-en-toe nog last, vooral als ik dingen doe die ik nog niet eerder heb gedaan. Maar al met al ben ik weer bijna volledig operationeel. Training gaat eigenlijk als een tierelier.
Lig op dit moment gemiddeld 2x in het water (+/- 4 a 5 km) (opbouw)
Zit op dit moment 3x per week op de fiets (5u30)
Loop op dit momente 3x per week (+/- 4u)

Totaal ongeveer 12 uur en we bouwen het gestaag maar zeker uit. Trainingschema’s worden sinds einde vorig jaar gemaakt door Chris Brands, huidig Nederlands Kampioen triathlon Lange Afstand. Op zijn website www.chris-brands.nl kun je zien wie hij is en wat hij doet.

Het verraad al een beetje wat de doelen zijn voor komend jaar. Augustus wordt de maand van de waarheid! Na op 3 augustus aan de start te staan in Antwerpen, voor een revanche op het afgelopen jaar (zie post hierbeneden) start ik op 29 augustus…….. in Almere!

Debuteren op de hele triathlon. 3,8 km zwemmen. 180km fietsen, 42,195m lopen. Een grote uitdaging, maar die heb ik ook nodig. Ik zal de komende maanden blijven schrijven over wat het nu precies inhoudt en hoe het mijn leven gaat beinvloeden.

J.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *