Antall 107

Gaustatoppen

Nog een maand en dan is het zover; Norseman Extreme Triathlon. De zwaarste triathlon ter wereld met ruim 5000 hoogtemeters in het parcours. Het merendeel bij het zwemmen, dat spreekt vanzelf.

Gisteren was de bekendmaking van de startnummers. De dames gaan deze keer voor, zij beginnen bij 1. De (Elite) mannen beginnen bij 102, en daar vinden we Dirk Wijnalda terug. Nederlands kampioen, meervoudig Almere winnaar en dus topfavoriet. Ik vind mij terug op 107. Mooi nummer lijkt me. Numerologisch geïnspireerd dat ik ben, vanzelf.

107: Het 28e priemgetal. Het atoomnummer van Bohrium. Politienummer in Hongarije. Model Peugeot. En mijn startnummer dus.

En ondertussen;

De voorbereidingen verlopen fysiek verre van vlekkeloos. Veel vlekken juist, als Fries Stamboekvee.
Na de stressfractuur in het najaar-voorjaar, de knie-bovenbeenblessure van het voorjaar en zomer, de kaakproblemen die overal tussendoor kwamen en ook zomaar ziek, zoals vorige week. Zomergriep. En als de kleine man dan vervolgens ook nog eens slaapproblemen heeft (en jij dus ook) dan wordt je niet zo snel meer fit “als vroeger”.

Dus op het tandvlees door. De laatste voorbereidingen zijn in volle gang. De slaapplaatsen geregeld, het plan gemaakt. Een nieuw pak, en op zoek naar de laatste dingetjes die nodig zijn. Soms wat groter, soms wat kleiner.

Kortom; ik vraag om hulp. Wie heeft;

* Neopreen (zwem) sokken. Mag je dragen daar omdat het water aan de frisse kant is.
* Een voorwiel of wielset, minimaal 50mm en clincher die ik mag gebruiken in Noorwegen. Bijvoorkeur een wielset die wat lichter is dan mijn H3’s.
* Rugzak geschikt voor hardlopen/hiken
* Reflecterend vestje voor op de fiets

Laat me weten als je iets voor me hebt, ik bied Flapjacks aan ter compensatie ­čÖé

JV

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *