March wagging it’s Tail

Alweer 2 weken geleden sinds de laatste update. Even geen zin, met de kop er niet bij, noem het hoe je wil.
Natuurlijk weer een hoop gebeurd, maar tegelijk ook helemaal niks.

Allereerst een Alain Bernard-size shoutoout naar mijn broer Emile. Voor het eerst op zichzelf. Had fun de afgelopen week. Was so good to see you! Enjoy your new home!

Ten tweede dikke knuffel voor mijn ouders die nu het laatste kuiken het nest heben zien verlaten. Voorwaar geen gemakkelijk iets. Een nieuwe fase in zijn en in hun leven.

Ten derde: Trainen gaat nog steeds als een tierelier. Wat last van mijn maag vorige week en vandaag, maar dat mag de pret niet drukken. Komende tijd weer wat leuke dingen op het programma staan. Naast het lopen van de AStrea-run in teamverband (met het bedrijf waar ik stageloop/loopclinics geef) en de week daarna naar ter idzard (voor de altijd spannende duathlon in het Friese heilige land) zitten er nog een paar potentiele topmomentjes in de pijpleiding.

Afgelopen week kreeg ik een uitnodiging van het Hanze/RUG team of ik eventueel beschikbaar was voor de Batavierenrace (http://www.batavierenrace.nl/). Dit is een enorme estafette-hardlooprace tussen Nijmegen en Enschede. Het Hanze/RUG team doet traditioneel voor de prijzen mee, dus ik ben erg vereerd dat ik daar eventueel deel van mag uitmaken. Ik zeg eventueel, omdat er wat mij betreft nog niets zeker is. Ik ben gevraagd of ik beschikbaar ben, en dat ben ik. Vingers gekruisd en we zien wel 🙂

Daarnaast ga ik (wederom als het meezit) op 19 april naar Alkmaar. Wederom via mijn stageplek (en een interne prijsvraag) wordt daar een Masterclinic georganiseerd met niemand minder dan Theo Bos! 25 werknemers van Atos krijgen een clinic en de besten mogen deelnemen aan een teamsprint tegen Theo. Mooi werk dus! Ik hou jullie op den hoogte!

J.

1 thought on “March wagging it’s Tail

  1. April doet wat ie wil! sjonge jonge update dat blog nou eens 😉

    Groet,
    je stille aanbidder

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *