Het D-woord

Hoe is het zover met me gekomen?

Een heel erg druk weekend. Een vol programma met die me van hot naar her liet rennen om werk, trainen EN ontspanning met elkaar te verenigen.

Vrijdagochtend vroeg weer zwemtraining. Het zijn de laatste momenten/trainingen in dit kleine zwembad dat jarenlang de plaats is geweest waar mensen hebben leren zwemmen, hebben geleerd zwemmen te leren en waar tritanium en zwemverenigingen hun trainingen heben afgewerkt.
Er is nu een nieuw gebouw, waar mijn opleiding in zit, waar ook een nieuw zwembad is. De overgang wordt steeds uitgesteld maar dat maakt het afscheid niet minder, ahum, emo.
Het voordeel is dat we van 20 meter (badkuip) naar 25m (iets minder badkuip) gaan.

Vrijdagavond stond in het teken van slagen. triathlonvriend, mede-oud-voorzitter en teamgenoot binnen TTNN Jochem had na lang en hard werken de HBO-V (erpleging) afgerond. Nogmaals gefeliciteerd. Hier wat sfeerimpressies.


Daarna snel naar bedje want zaterdagochtend weer vroeg op. 2 uurtjes lopen bij een heerlijk zonnetje. Daarna snel douchen, broodje eten en hop naar Plaza. De hele dag weer mensen geadviseerd en trainingsprogramma’s gemaakt.
Na afloop weer meteen door. Personeelsavondje van de fitness. Poker bij Erik thuis.
4 man en 1 vrouw die elkaar wat geld proberen af te troggelen. Ik heb het gered tot aan de ” final table” maar was understacked en ging op de river down tegen een out-of-nowhere flush van de minst ervaren pokeraar aanwezig. Respect! Goed gespeeld.

Ben maar niet mee de stad ingegaan want je raad het al. zondagochtend weer trainen. 3 uurtjes op de fiets in zone 0, samen met Menno en Diek(?). Erg gezellig mooi weer, en als toetje 20 minuten flink doorlopen.

Maar toen hield het niet op. Thuiskomen, douchen en hop in de auto naar Akersloot (NH) waar de verjaardag van Meike en Lonneke (zussen van Suzanne) wer gevierd. Gegeten in wat bekend staat als een zeer goed visrestaurant in Ijmuiden. Dat viel dus tegen. Maar wel een mooie zonsondergang.

Toen we ‘s avond tegen tienen weer thuiskwamen was de koek op. Lekker uitgerust het weekend uit. :S Maar wel erg leuk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *