Spinning Marathon

Vanaf vanavond 20.00 uur is het zover; de Spinning Marathon ten behoeve van het Ronald McDonald huis gaat van start. In de health en spa Plaza Sportiva wordt er 24 uur gespint. Daarnaast zijn er een heleboel leuke activiteiten waaronder DJ’s, eten en drinken, verlotingen voor mooie prijzen en ga zo maar door.

Wil je dit goede doel steunen? Kom dan langs in de Euroborg.

Programma
Vrijdag 23 november

Vanaf 19.00 uur
Muzikale omlijsting door DJ’s (Mitch, Chinoh en Fred) en live-bands (Cecarea, Scratchwood, Hit by a Blimp, en de Blue Train Bluesband)

20.00 uur
Startschot door burgemeester Jacques Wallage

20.00 – 24.00 uur
raadsleden en wethouders bijten een uur lang het spits af, tal van spinners op al dan niet gesponsorde fietsen komen in actie, gastcoach oud-wielrenner Gert Jacobs, Italiaans restaurant Il Lago en Jantje zag eens pruimen hangen doen de catering

Zaterdag 24 november

00.00 – 20.00 uur
Op weg naar de finish worden de fietsers aangemoedigd door prominenten, onder wie Victoria Koblenko, Mylene de La Haye, Piet van Dijken, Derk Bosscher. ‘s Middags is ook aanwezig is Rutger Smith (kogelstoter/discuswerper, 3e in Osaka)

12.00 – 13.00 uur
Selectie van FC Groningen deelt handtekeningen uit

14.00 uur
Dennis de TV-kok komt de lunch klaarmaken

19.00 – 20.00 uur
Oud-wielrenner Steven Rooks begeleidt fietsers tijdens het laatste uur

20.30 uur
Jacques d’Ancona overhandigt de cheque aan Ronald McDonald Huis en verricht verloting van de prijzen: 3 litho’s van Corneille, high-tea Amstel Hotel, mountainbike, LifeFitness-fiets, expresso-apparaat, 2 kinderdesignstoeltjes en nog veel meer

Het evenement is voor iedereen toegankelijk (entree is Euro 2). Ook fietsers zijn nog welkom (deelname Euro 10 per uur).

1 thought on “Spinning Marathon

  1. Victoria! Zie ik hier een mogelijke kans tot eeuwige verzoening? Grijp je kans!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *